در رسانه| ارائه مجازی ۲۲ خدمت بهزیستی در مراکز «مثبت زندگی»

مدیر روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان اعلام کرد: مراکز «مثبت زندگی» براساس تراکم جمعیتی جامعه هدف بهزیستی در مناطق تشکیل می شوند و در بستر وب به مددجویان خدمت رسانی می کنند.

حجت‌الله حاتمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این مراکز دو تفاوت اساسی با سایر مراکز ما دارند؛ یکی اینکه مراکز دیگری که الان فعال هستند معمولاً یک خدمت یا نهایت دو خدمت را ارائه می دهند به عنوان مثال مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی فقط خدمات مشاوره ای انجام می دهد و مراکز توانبخشی نیز فقط خدمات توانبخشی ارائه می کنند اما این مراکز قرار است ۲۲ خدمت سازمان بهزیستی را تحت وب یعنی به صورت مجازی ارائه و خدمات را در دسترس جامعه هدف قرار دهند.

وی ادامه داد: «مثبت زندگی» مراکزی هستند که قرار است براساس پراکندگی جامعه هدف در استان در جاهایی که تراکم جمعیتی دارند، راه اندازی شوند. این مراکز متناسب با جانمایی شهری در محلات تشکیل شده و تا سقف ۴۵۰ پرونده مددجویی به آنها برای خدمت رسانی واگذار می شود.

 حاتمی افزود: از تمام مددجویان یک بانک اطلاعاتی داریم که در سامانه های ما مشخص هستند و براساس آدرس، کدپستی، شماره تلفنی که از آنها ثبت کردیم و نقشه ای که داریم دقیقاً مشخص است در کدام نقطه شهر تراکم جمعیتی مددجویی بیشتر است.

مدیر روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان همدان یادآور شد: این مراکز با اولویت تراکم جمعیتی تشکیل می شوند و ما می خواهیم خدمت را در دسترس مددجویان قرار دهیم و از ترددهای غیرضروری جلوگیری کنیم.

کمک‌های ماه محرم را به سمت غیرنقدی هدایت نکنید

مدیر روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان در ادامه از مردم درخواست کرد که کمک های خود به سازمان بهزیستی در ماه محرم را به سمت کمک های غیرنقدی هدایت نکنند.

حاتمی اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور جدیداً پویشی را با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) تحت عنوان پویش «ایران همدل» برای دریافت کمک ها و نذورات غیرنقدی مردم در ایام محرم و صفر آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه «ایران همدل» یکی از بزرگترین پویش ها در این حوزه است، توضیح داد: کمک های هموطنان از طریق این پویش در بستر فضای مجازی به صورت متمرکز در سطح کشور جمع آوری می شود و پس از جمع آوری بین استان ها به تناسب هر مقداری که در استان جمع آوری شده، در اختیار مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) آن استان قرار داده می شود.

حاتمی ادامه داد: هموطنان می توانند تا پایان ماه صفر، از طریق اپلیکیشن های آپ، ساپ و ۷۲۴ به پویش «ایران همدل» بپیوندند اما راحت ترین و معتبرترین روش برای پیوستن به این پویش از طریق شماره گیری کد دستوری #۱۴* است. 

وی در پایان با بیان اینکه از مردم درخواست داریم کمک های خود را به سمت کمک های غیرنقدی هدایت نکنند، خاطرنشان کرد: هم استانی های عزیز می توانند در صورت داشتن نذورات غیرنقدی، با مراجعه به ادارات بهزیستی سراسر استان، کمک ها و مساعدت های خود را در اختیار همکاران ما قرار دهند تا در اختیار مددجویان قرار گیرد.

کد خبر 22072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد