رشد چشمگیر فرزندخواندگی در دولت سیزدهم

مدیرکل دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان با اشاره به جهش ۱۵ درصدی میزان فرزندخواندگی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۵۵۰ کودک به سرپرستی گرفته شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، سعید بابایی مدیرکل دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان در گفت وگو با خبرنگار آسیب‌های اجتماعی خبرگزاری برنا درباره بسته شدن برخی از شیرخوارگاه‌ها در دولت سیزدهم گفت: با توجه به این که تعداد کودکان یک شیرخوارگاه ارتباط مستقیم با تعداد ورودی آن دارد؛ از همین رو آمار جمعیت پایین یک شیرخوارگاه را می‌توان به پای بالا رفتن سرعت مددکاری، ورود کودک به خانواده خویشاوند، فرزندخواندگی یا ورود کودک به خانواده موقت گذاشت.

وی ۴ عامل مذکور را نتیجه زحمات مددکاری و همکاری دستگاه قضایی دانست و ادامه داد: اگرچه اغلب کودکان در اثر آسیب‌های اجتماعی یا حوادث غیر مترقبه به شیرخوارگاه سپرده می‌شوند؛ اما برخی از شیرخوارگاه‌ها در ۳ سال گذشته در بعضی از بازه‌های زمانی خالی از کودک شدند. شیرخوارگاه ترکمانی از این دست شیرخوارگاه‌ها بود که خالی از حضور نوزادان و کودکان زیر ۳ سال شد. همچنین شیرخوارگاه حضرت علی اصغر (ع) در استان خراسان رضوی نیز در دو الی سه بازه زمانی خالی از کودک شد. این در حالی بود که این شیرخوارگاه گاهی پذیرای بیش از ۱۰۰ کودک بود.

مدیرکل دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان، شیرخوارگاه‌های استان‌های مرکزی و چهارمحال و بختیاری را از دیگر شیرخوارگاه‌هایی معرفی کرد که در یک برهه زمانی خالی از کودک شده بودند.

وی خالی شدن شیرخوارگاه‌ها را برای نیروها و کادر شیرخوارگاه به فال نیک گرفت و ادامه داد: این اتفاق به منزله فرصتی برای نیروهای مشغول در شیرخوارگاه بود تا در صورت حضور مجدد کودکان، توان بیشتری را به کودک اختصاص دهند.

بابایی با اشاره به جهش ۱۵ درصدی میزان فرزندخواندگی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۵۵۰ کودک به سرپرستی گرفته شدند.

کد خبر 109099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =